Saturday, March 14, 2009

~WEDDING AIZA @ BERJAYA GOLF RESORT



Hari ni wedding aiza & husband @ Berjaya Golf Resort Bukit Jalil. Disebabkan kami sekeluarga tak dapat menghadirkan diri di wedding aiza di ipoh tempoh hari, maka dgn tak sabar2nya... kami sekeluarga pergi ke majlis tersebut. Sesampainya di sana, toniq & isteri menyambut kedatangan kami.... wah happening betul....makanan pun sedap... jom kita layan gambar2 yg sempat kami rakamkan......
                  pengantin yg cun..... aiza khairudin...

                                         mr. toniq & mr. putra.... 
    keluarga mr putra bersama pengantin ~aiza & mazhar

    keluarga mr toniq bersama pengantin di atas pelamin..

          beramai2 bergambar bersama pengantin..

dan pada hari itu juga, pihak pengantin ada mengundang penyanyi yg sangat hebat iaitu saudara Hail Toniq. Beliau menyampaikan lagu KIAN dan berjaya menandingi penyanyi asalnya Mawi.. Hail Toniq mendapat tepukan gemuruh dan gelak yang besar daripada tetamu2 yg hadir....

            Hail Toniq bersama peminatnya..
bukan itu sahaja, majlis perkahwinan aiza dan mazhar yg diadakan di berjaya golf resort bukit jalil itu diserikan dgn kehadiranpengacara glamour Jaafar Onn bersama penyanyi undangan Rohana Jalil & Haiza...... kami sempat bergurau senda dgn abg angkat Hail toniq iaitu Jaafar Onn... (pssstt...alamak... jaafar onn org kampung ceq la....sedara noreen nor la pulak...hehehe..)


dan kami di X-iiumt2ndbatch sekali lagi mengucapkan selamat pengantin baru kepada aiza & mazhar, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.... selamat menempuh alam rumahtangga dan dikurniakan anak2 yg comel macam mama & papanya nanti.... insya allah!

17 comments:

Anonymous said...

tahniah kepada kedua pengantin

Osman said...

tq alim...
dalam byk2 pic yg alim amik...
pic aku dgn pakya la yang paling smart,machodan tetap bergaya..
MAKIN TUA MAKIN SMART PA...ibarat buah nyok...makin tua makin lemak...bkn makin tua makin nak mampos aaaa....

Anonymous said...

bukan makin tua makin perasan nak mampos??? eeeeyaaarrrrrrkkkkk


(JOe)

Osman said...

JOE>>>>Orang lelaki ni..umpama buah kelapa..
makin tua,makin byk santannya..makin sedap..cuba ko balik rumah,cari picture bang man masa muda..compare dgn pic dia sekarang..
mesti ko akan ckop...hensemnya suami aku sekarang.!!!!! hahahahahha
Any comment!!
Sila buat penilaian anda dgn jujur dan ikhlas!!!!hahahahah
Bkn persan...its reality what!!!!!

alim sharif said...

jab..aku nak ingat balik.."emm..pak ya sewaktu kat kusza & pak ya sekarang..... dulu cikeding..sekarang cikabom!!! hahahaha! betul3x... kalau dulu..1st time abah aku tgk dia dulu.. abah aku ckp.."isshh..boifren alim mcm ikan bilis.." hehehehe... tapi lps kawin semua kata dia hensem without muka cengkong & dagu panjangnya.... kih..kih..kih.. mcmhang gak dulu toniq.. kalau dulu..adala rupa ala2 mat bangla.. tp sekarang..jgn main2 dah jadik pelakon tu!! hahaha!

Anonymous said...

itu bukan berita baik ye kak lim... makin tua, makin hensem, makin banyak duit, makin banyak kawan2, makin kau akan susah hati... jaga-jaga!!! hehehe

Osman= kau pulak memang dalam kategori yang membahayakan sejak muda sampai tuo.... huahahahaaaa

(joe)

alim sharif said...

eleh joe... jgn risaula.. tu hensem kategori anak2 buah aku je.. orang lain tgk.. takde maknanya nak hensem segala bagai... rambut pun dah penoh uban.. duit pun takla byk mana pun.. cukup2 makan je... rumah kecik.. keta pun pinjam bapak punya...hahaha... ada ke org nak berkenan????? hahaha!!!!

Anonymous said...

Congrats to pasangan pengantin.

Toniq tu dah tak nak berlakon drama TV lagi ke?

Osman said...

"CINTA ITU BUTA"

itu adalah istilah yg cukup hebat.
bila dah cinto...bkn kata keta bapak,ada uban,duit tak dak...kalau spenda koyak pun org mau..
bkn salah kitorang lelaki espesially aku dan pakya..orng perempuan yg diluar sana tu jd menggigil terkenangnya HENSEMNYE kitorang...hahahaha btoi tak joe???

Osman said...

NONI...

aku dah stop shooting heheheheh dah ada keje tetap pun.
main reason quit dr life artist... I LOVE MY FAMILY....heheheheh
Life tu memg best aaaa..
lg pun,aku ni bkn nya pandai belakon pun,just try nak survive life..
at least aku ada pengalaman dlm bidang syurga dunia tu...
ko rindu kat aku,,,tgk a cd movie aku kaya the movie...
heheheheh

Osman said...

alim.....aku n skrg tetap hensem...
sahabat aku...pakya...lg macho..
hang jgn nak main2 dgn dia...lg byk uban lg byk peminat..hahahhaha

Osman said...

noni...

itu maknanya...aku ni...maintain lg....hahahahah

Anonymous said...

ni ruangan ape ni, ruangan memuji diri sendiri ke... Ade kak Pah ke yang tolong bagi nasiht hidup, geli ah aku... sudah2 la tuh...

(Aku lagi)

Anonymous said...

oit haifa kata leh chat2 kat sini...maneenyee..tkde pon!yg aku nmpk ada 1 kotak tulis fortiguard...tu ke aahhh???

Anonymous said...

Bior le. dah takde sape nak puji dia. Nak harap kau puji si toniq, hari pun malam. Ensem ape si toniq walaupun kurang sikit dari aku. :D

Osman said...

hahahahahah...

benda yang realiti...kita kena akur k..
jgn cuba tido diri sendiri
atau
menyangkal hak kepunyaan Allah yang diberikan kepada aku...
KITA kena sama-sama menikmati keindahan yang Allah berikan kepada aku hahahahahaha

besa,....aku tau ko tak leh terima kenyataannn...

Dan...INI ADALAH DINAMAKAN KUFUR NI'MAT.....
WASSALAM

Anonymous said...

geli ar geli... apesal post yg nih banyak muntah bertaburan.. apa dah jadi woooiii