Saturday, July 25, 2009

~ berita! berita!



. Assalamualaikum.

apa kabar semua? lama betul tak update blog kita ni..diharapkan agar semuanya sentiasa sihat dan berbahagia selalu.... Alhamdulillah.. hari ni ceq berkesempatan mengadap blog yg telah lama bersawang ini... dengan kesibukan harian serta keadaan anak2 & diri sendiri yg tak berapa sihat.. terpaksalah melupakan sekejab dunia cyber ni...walaupun hari ni ceq blomlah 100% recover dr batok yg terok ni.. tp memandangkan dah lama benar tak bertanya kabar kawan2...rasa rindu plak...tambahan pula.... dah lama sangat berita daripada kawan kita si Khajar ceq simpan.... hehehe..marah agaknya khajar ye... maafla khajar ye.... okla...meh kita tgk apa perkembangan khabar sekarang ni ...

email from Nurul Hajar:

Assalamualaikum! Saya tengok blog kite makin sepi dari berita dr kengkawan.
So... saya nak kabo la kat cni cerite terbaru saya.
27/5 yang lepas, saya convo untuk diploma perguruan. Kiranye ini convo yang ke2 slps UIA dulu la...Best la dapat jumpe kengkawan kat maktab dulu. Ye lah skang diaorang dah masing2 posting kt tpt lain kan....Yang x best nye, jubah masa convo tu sama ngan masa kat uia dulu. Bezanya cume line silver kt tangan tu tak de. So tak nampak la variasi sangat. Cube tgk gambar ni, sama kan jubahnya....

Ok lah whatever pun, dah selamat convo dah......Ok da......


dan yg ni pulak... email from Puan Atiey kita. Memandangkan raya pun dah nak dekat, maka kalau ada sesapa yg nak tempah biskut raya..boleh contact atiey ye..

salam semua....
anybody berminat nak tempah raya cookies leh la tengok2 attachment ni ya..sebalang cuma RM16 sahaja. if jauh dr perlis....does'nt matter, leh discuss 4 penghantaran dgn bas ekspress...kenala charge skit tp xbyk la...okeh...feel free 2 choose n buy...gerenti sedappp!!!
*tempahan bole stat skarang n antaq ms posa or a few days before that... anything do contact me...yanti (019-5664146)



PRODUCT HALAL HPA

Juga kepada sesiapa yg ingin menyokong atau membeli product HPA serta ingin menjadi ahli, sila layari "di sini"
dan anda akan mendapat WEBSITE anda secara percuma!

4 comments:

Osman said...

hajar...aku nampak kau..akup tgk bini aku dpt diploma dia...IPRM daa.....aku panggil ko..tak pusing pun dkt akuu...
anyway..tahniah a...jadilah guru yang baik mcm aku....MAF14

Ukhtie said...

Salam.Tahniah khajar.
FYI,last year UIA jual jubah konvo.Sekarang jubah konvo UIA dah lain dah bukan mcm zaman kita dulu.Siap ada mortar lagik...rasa sedih la jugak melihatnya.Jubah lama UIA tu byk IPT lain dah borong,maka tidak hairan akan jumpa di mana2 dgn sedikit 'alteration'...itu la kisahnya...

Atiey:semoga berjaya dlm business!

hajar said...

eh, ye ke en. osman. ala sorryla aku tak perasan la tu. orang punyela ramai. sorry ye!

sue said...

apesal kelabu asap je gambo ko ni aja...tahi lalat pun xnmpak...