Friday, September 4, 2009

~MAJLIS BERBUKA PUASA- SEMUA DIJEMPUT!!


ASSALAMUALAIKUM...

Salam Ramadhan den ucapkan kepada semua kawan2... sedar tak sedar kejab je masa berlalu...dah pun puasa yg ke 14. 15 hari lagi dah nak raya... yg mana dah beranak pinak tu...mesti seronok melayan karenah anak2 yg puasa... yg baru melayari bahtera perkahwinan...tentu lagi seronok boleh bersahur & berbuka bersama2 yg tersayang ... ada yg dpt turunkan KGs...ada plak... makin bertambah2 KGs... apa taknya... sekali berbuka..macam2 juadah yg dimakan... hehehe..macam2 karenah di bulan puasa ni ye... apa2 pun, den doakan agar kita semua mendapat keberkatan di bulan yg Mubarak ini.... amin!!!!!


Berbalik kepada tajuk di atas, di sini den nak WAR2kan kepada semua kawan2.. yg mana berada di sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, yg mana berkesempatan mahupun ingin bersama2 berbuka puasa bersama kawan2, insya allah akan diadakan satu majlis berbuka puasa pada:


Hari : Jumaat
Date : 11 Sept 2009
Venue : Marche' The Curve (RM 45++ adult)

So, kepada sesiapa yg ingin menyertainya, bolehla menghubungi Puan Joe Azura dinombor telefon 013 2420310 dgn segera.

Mari kita erat2kan lagi ikatan persahabatan kita di bulan yg penoh barakah ini...semoga ikatan yg terjalin kekal hingga ke syurga...amin!!!! akhir sekali... ingin juga den mengucapkan selamat berpuasa untuk semua, maaf segala salah & silap selama kita berkawan.... dan semoga kita mendapat keredhaan dr yg ESA...amin!!!

No comments: