Wednesday, January 13, 2010

~SALAM TAHUN BARU.

ASSALAMUALAIKUM

Salam buat semua rakan taulan di mana saja berada.. yg sibok dgn anak2 yg baru masok sekolah..tak kiralah sekolah tadika ke..sekolah darjah satu ke... yg mana menyambut tahun baru dengan kehadiran org baru dalam keluarga..tahniah kami ucapkan.. kepada junny & husband dgn kehadiran baby boy yg ensem, Suhaila Marsidi & husband dgn kehadiran baby girl yg come macam uminya, buat U- Nurul Hana & husband dgn kehadiran baby girl, buat Nonie & husband yg menerima baby girl juga serta tak lupa buat Linda Hashim serta suami yg gembira dgn kehadiran baby boy yg ditunggu2 setelah mendapat 2 puteri... alhamdulillah & tahniah sekali lagi dari kami. Makin bertambahlah anak2 kita...Dan kepada kawan2 yg bakal menyambut kedatangan cahayamata pulak, selamat berjuang ye...semoga segalanya dipermudahkan...amin!

Lama benar tak mengadap & mengupdate blog ni. sehinggakan..ada jugak terbaca di chat box, yg bertanya ke mana menghilang... atau mungkin juga sindiran yg mengatakan mungkin penulis blog ni hanya "hangat2 taik ayam" hehehe..tak gitu? maafla semua.. mmg semenjak dua menjak ni, penulis blog agak busy..busy menguruskan anak yg nak masok sekolah baru, mana nak mengajar di rumah..sibok juga dgn hero yg semakin melasak....

walaupun ada cerita2 terbaru tentang activiti2 kawan2 kita..niat untuk diabdikan di blog ini, terbantot begitu sahaja. Tapi bukan disebabkan sibok, tetapi.. rasa2nya cerita yg sama seperti "makan2 di rumah si polan" ..."melepak di teratak si anu" .. dan juga oleh " kawan2 yg sama" spt "cerita2 rombongan cik kiah" .. bukan tak mau..tapi tak nakla nanti balik2 cerita yg sama...
ADA MASA, TERTUNGGU2 JUGAK AKAN BERITA & CERITA2 YG BOLEH DIKONGSI BERSAMA DARI KAWAN2 YG LAIN..YG JAUH DIPANDANGAN... YG DAH LAMA TAK JUMPA.. BARULAH SERONOK BERTANYA KABAR........DAN SEHINGGA KINI..MASIH LAGI TERNANTI2 AGAR ADA KAWAN2 YG SUDI BERSAMA2 KAMI....

Tapi ada jugak yg tak nak bersuara di blog ni.. hanya sekadar pemerhati luar sahaja... alamak kawan2..janganlah macam ni... sebabnya takot nak bersuara..takot2 dibidas atau dicantas...JANGANLAH WAHAI KAWAN2 SEKALIAN! ..TAKDE MAKNANYA NAK BERCANTAS MANTAS DI SINI... SEKADAR BERTUKAR CERITA DAN MERAPATKAN SILATURAHIM JE.... hehehehe...camana tu?

Akhir kata...semoga tahun baru ni..kita sambut dengan azam yg baru...dengan ikatan silaturrahim yg semakin kukuh serta ukhwah yg akan berpanjangan.... insya allah!


Baby Zahraa' (cahaya mata Suhaila Marsidi yg ke2)


Baby Wajihah Zulfah (cahaya mata Nurul Hana-U yg pertama)

2 comments:

Ukhtie said...

Salam tahun baru juga untuk kak Alim sekeluarga.

Tahniah untuk kwn2 yg menerima kehadiran ahli baru keluarga.Semoga bertambah keberkatan dan kebahagiaan kalian,amin.

sue said...

thanks k.alim kerana bersusah payah mencuri masa utk mengupdate blog ni..just nak tambah kat sini kawan kita sorg lg iaitu Juliana Omar pun telah dikurniakan baby jgk, kalau xsilap boy.