Monday, January 19, 2009

berita dari en sahal & abg jass lagi! - gambaq kawin abg mahathir..

assalamualaikum kawan2 semua... salam sejahtera & selamat datang ke blog kita! pertama tamanya...ceq mohon maaf sekali lagi...haaa..sure tuan empunya email tertunggu2 N3 kali ni kan? hari2 masok...tapi mak datin kita sorang ni..tak update2 berita terkini lagi sensasi... malas ka dia? lupa ka dia? emmm...tidak..tidak.... tapi mak datin kita sorang ni, terpaksa balik kampung...menghadiri kenduri kawin.... maka..tak sempatlah nak mengadap blog kita ni... so..maafla ye kawan2...... ok, tanpa membuang masa.... ni ceq nak story... minggu lepas, ceq ada menerima email dari en sahal kita...nun jauh di pantai timur...tak gitu sahal?

Email from Encik Sahal :

Assalammualaikum ..

pe kabo seme ? moga sehak sokmo .. aku baru tau pasal blog ni dari PD dan Madet .. Mujo la ada lagi tempat nak tau kabo berita dari rakan rakan seperjuangan .. Cayok pada pengusaha blog .. cayok cayok .. 
Sempat jugak melilau tgk gmbr gathering kat c ni .. meriah meriah .. moga silaturrahim terus terjalin ..

Aku juga nak mintak maaf tak sempat nak hebahkan pasal perkahwinan aku kpd seme .. sempat bg tau yg ada no tepon ajer .. yg tak sempat tu, sori yer .. kenduri kawen aku wat kecik ajer .. lagi pon aku mukannya artis, sampai berjote jote abis duit semata mata kenduri ajer ..

Okey la dulu ek, dikesempatan ni, aku ucap tahniah sapa sapa yg dah jadi ayah budak dan mak budak .. moga anak anak kita di IRK dgn LAW yg betul .. he he ..

wokeh .. astalavista ..

Sahal Yunus,
Perumahan Bangsar Utama,
Bandaraya Kuala Terengganu


ok, tu kisah en. sahal kita..lepas ni..kalau ada sapa2 yg nak pi Terengganu...kita boleh contact en sahal untuk belanja makan keropok lekor ye....  hehe..jgn marah ye sahal.... dan ni ada satu lagi email dari abg jass.. maklumlah... dah tak malu2 kucing lagi dah... hahah.... kali ni abg jass sertakan juga..gambaq bro mahathir kita kawin .. haaaaa...dapat pun tengok pengantin baru kita sorang ni..... tapi...ceq letak satu gambaq aje..nak tgk banyak2 tunggu album perkahwinan Xiiumt2nd batch community nanti..oleh itu...sokongan anda semua..amatlah dialu2kan.... sila forward gambar2 perkahwinan anda untuk kita mengubat hati yg lara gara2 tak mendapat undangan perkawinan....hahaha..jgn marah...gurau daaaa....


email ke 4 dari bro jass:

inilah foto yang diambil semasa mahadzir@matsabu kahwin.walaupun dia kata dia malu nak siarkan,tetapi memandangkan dia masih ada hutang tertunggak dengan abang jass dia,maka dia terpaksa rela dalam paksa...sapa suruh dia lantik aku jadi cameraman kan.mahadzir dipertemukan jodoh dengan seorang anak hartawan dari shah alam....saksikan aksi aksi manja mahadzir mamat...


2 comments:

PD said...

madet, hang senyum penuh makna tu... senyum nakal.

Osman said...

alaaa...geng silap la...sk petaling 1.blogspot.com
layarilah untuk kebahagiaan anda..