Monday, January 19, 2009

From Perak with love.. Che' Din & Haifa..


hati ceq ni punyalah happy...tak sangka sambutan terhadap blog ni amatlah memberansangkan...makin ramai kawan2 yg mengunjungi blog ini..dan makin eratlah silaturrahim yg telah lama terputus..alhamdulillah....tercapai jugak misi dan hasrat ceq selama ini... harap2nya...lebih ramai laggi kawan2 yg dah lama menyepi tu...muncul kembali.... tak gitu? haaa..tengah beria2 nak updet email dari encik sahal dan abg jass ... ceq terima satu lagi email...kali ni from perak with love.....  sapa lagi kalau bukan Tuan Redhaudhin atau Che' din atau juga lebih dikenali dgn nama Din Langgaq ( eh betul kan? aku teringat pulak kat Din Baling..mana dia ye?)
dan juga isterinya yg tercinta...juga kawan kita yg happening Puan Haifaul Munirah...  che' haifa kita!... lama jugak ceq ternanti2 berita dari che' din & haifa.. selalulah tanya dgn dato' P, ke manakah menghilangnya kawan kita nih...maklumlah...ceq adalah sekali dua berjumpa dgn che' din & haifa bila balik aloq staq... bila hari raya...berjumpa untuk bersalam-salaman, sempat bersama2 menghadiri rumah terbuka Ron & isterinya Shifa'.... dan pada waktu itu ...ceq berkongsi serba sedikit tips dgn haifa..hehehe...akhirnya...berjaya jugak hariri dapat adik ye......

email from Din  Hamzah (seperti nama diemailnya) :

"walaupun dah jd guru jqaf bola tetap menjadi pilihan utama.
gambar 1 family takdak. apalagi superimpose la bagi jadi satu"

Che' Din bersama anak sulungnya Hariri.. sambut birthday sapa ni ye? haaa..kalau korang nak tau..hariri ni punyalah baik budak...mmg anak ustaz budak ni... "nanti kita ka kadai ya hariri..ikut auntie alim ok?" 


hariri bersama baby boy yg baru... emm..sapa nama baby ni che din & haifa? comel mcm abg dia jugak nooo.... bila lahir ni? nanti boleh main dgn anak en Putra, Ian Nawfal ye...


bonda hariri, Puan Haifa sedang menikmati ice cream bersama hariri di suatu petang yg nyaman...

tetap hebat di padang...che din bersama skuad bola sepaknya........

tu diaaaaa...saksikan aksi che din di padang.... ye...gaya seorang bintang....che din sedang menggasak pemain lawan yg cuba merampas bola dari kaki che din.... dan akhirnya che din berjaya...gollllll!!!!!!!!

hehehe...sorryla din & haifa...dah ko pun tulis seciput tu je kat dlm email..apa lagi..aku tolongla tambah apa2 yg patut kan..... aku hanya cuba mengulas dgn lebih lanjut ttg gambar yg dikirimkan...hehehe....okla tu kan.....

3 comments:

Osman said...

en hariri... hang emeil la pic time hang kawin...kan pic aku ada....
ni yg dok tunjuk pic main bola pasai pa???
takat main di bagan seqai..tak payah..ni abang sapik main utk melaka team tau..
tak heqan abang sapik..
takat tendang penalti,dia tepeh mcm tu ja ha....
papahal pun...SAYANG BINI BIAQ ADA ATURAN....ni pesanan geng acheng hanggg...

Osman said...

bang din...
hang dah tak layan live band ka????
ni yg baik punya..
habibi ya nurul syapiq...
sallim khayali...
tu dia...kata abg sapik.. dia tgk atas..kot2 runtoh hahahahah

Osman said...

bang din...
hang buka blog sekolah aku..
skpetaling1.blogspot.com
di situ ada team futsal aku..
besa a bang..dok KL...main futsal ja lah...