Monday, January 5, 2009

Our Next Destination....

Lepas Cherating kita ke Ipoh pulak ye...
Masih tunggu kad jemputan dari kawan baik kita sorang ni... confirmed bulan February tapi selagi tak dapat kad, selagi tu lah Akak tak berani bukak mulut. So, geng2 semua... mungkin February nanti lepas ke Cherating, kita ke Ipoh pulak makan nasi minyak... dan lepas tu boleh la ke LOST WORLD OF TAMBUN ataupun shopping limau Tambun....
Sesapa yang berminat nak pegi, yang wajib pegi kalau dapat kad jemputan, yang harus pegi terutama yang sebilik, sepinggan, sebantal dengannya dulu.... silalah... kumpul2 duit minyak, duit tol, duit hadiah... dan jumpa di sanaaaa.... (ker.. nak berkumpul kat tol Jalan Duta pulak?) Hehehe...
Notakaki - Jangan marah bakal pengantin, gue pecah lobang.... benda baik tak elok soroks-soroks... kami semua mendoakan kebahagianmu asalkan jangan lupa jemput kami!

21 comments:

sue said...

agak2 bakal pengantin ada baca tak blog ni? anyway, sama2 kita doakan bakal pengantin yg berdarah manis tu sentiasa cool&ceria menanti detik bahagia tu...jaga diri baek2 no.....

Elis said...

wow.... tu la pasal aku nak letak ribbon kat kereta semua orang. jadi macam rombongan pengantin la pulak...... tak salah tekaan aku la joe

Jangguem said...

Joe.. Oleh kerana kita pernah menjadi teman sebilik dan makan semeja die, rasanya email kak Lim tu memang dituju kepada kita.. apa komen ko? Apa2 pun hantaq Walimatul Urus kak oi,,baru leh buat RSVP..tak hantar jemputan mana leh pegi... kuikuikui

alim sharif said...

hehe..joe..nampak gayanya..our next destination to ipoh pun kita org join..hehe..pakya beria2.nak pi.

jangguem...wei..email apo plak nya? apo yg den tujukan tuh?

Anonymous said...

aku nak join gak.....huhuhu

-cik puan syida-

Joe@zura said...

Bakal pengantin sangat gumbira kita nak datang beramai-ramai... so, standby ya.... 21/2/2009 kita ke ipoh..ipoh..ipoh... jumapa di sana...sana...sana...

Osman said...

heheheh..nampknya citer nikah aiza menjd bahan perbualan di blog...
aku kena maqah dgn biras dia hampa tau dak????...huhuhuhuhuh..
tapi tak pa,masa wedding d kl,aku nak nyanyi live band..3 lagu..heheheh jgn mara aaaaa...
ada sapa2 yg leh duet dgn aku lagu..JANGAN PISAHKAN AKU DAN DIA...heeheheh biar cinta..terhalang gunung dan samudera..aku tetap memegang janjiku padamu..JOE or Alim..boleh ka lagu tu nyanyi dgn aku?..live band woooo...
MAF 218

Osman said...

JANGGUEM ni sapa aaaa... aku tak perasan a???

Joe@zura said...

Jangguem nak duet lagu tu dengan hang la Osman...

Jangguem said...

Laa.. awat aku lak nak ken duet ngan Osman tuh.. aku mana reti nyanyi lagu2 gitu...Lagu Indung@ reti ar ambo...

Lagi satu awat semua dok pakat tanya Jangguem sapa...nampak sgt tak glamer aku nih...Sie ke aku

Osman said...

hahahahaha..aku dah tau..ala bedai ja jangguem..aku tak kisah pun..saja syok2222...

Osman said...

dey tambii...
layarilah blog ini..SK PETALING 1@blogspot.com...
terdapat kegiatan2 x-iiiumt kat situ...

sue said...

dey osman jiii...address apa hang bagi nih...xdpt dikesan pun...

alim sharif said...

betul tu sue..ntah apa2 ntah add ygosman tu bagi..jenuh search sampai ke web/pages from bangladesh pun carik tak jumpa..add mana kobg ni osman? haha!

Joe@zura said...

ha, dah dekat dah tu.... atas je sikit dari bangladesh.... huahuahua

Osman said...

alaaa geng...blog sekolah aku...kami dok meqapu la dlm tu...pic aku pun byk...beas a ustad mithali..

Elis said...

boleh tanya sikit tak? osman ni siapa??????

Anonymous said...

osman ialah Ustaz Fistoniq AlBangladeshi... ahakss gurau biawaks, jangan marah...

jaja said...

salam kwn2..pekabo sume..hope sume ok..to aniq, sape yg mrh aniq ni..x mrh pun..in fact masa diorang kasitau ada 'ustaz' 1 skolah ngan abg rosli, diorang x ckp nama dia MOHD ALIR FISTONIQ..kalau kasitau x kan x kenal kot...kan, kan, kan..stakat geng2 pakya, harris, sure i can remember one...hehe..insyaAllah to my kwn2,kad akan menyusul ye, dtg tau :) & lastly to aniq, kalau aniq nyanyi unplugged lagi best, da lama x layan redha main gitar kan..k chow.

Joe@zura said...

akhirnya bakal pengantin bersuara... merdu lak tu... hehe

Joe@zura said...

akhirnya bakal pengantin bersuara... merdu lak tu... hehe