Friday, January 2, 2009

Email Tahun Baru 2009 from Cyphuell!


Selamat Tahun Baru buat semua kawan2. Haaa..kejab je masa berlalu..sedar tak sedar dah akhir tahun.. tahun baru dah pun muncul...umur kita pun dah meningkat...yg dulu blom kawin...dah pun berumahtangga...yg blom ada anak...dah dpt cahaya mata..yg anak sorang..dah masok dua... yg dah dua..bertambah jadi tiga...alhamdulillah.... harap2nya...silaturrahim antara kita semua pun makin bertambah..insya allah! dan yg mana dah naik pangkat tu...bilalah nak belanja makan yek?

sempena tahun baru ni, ceq ada menerima satu email..kira2 ni email pertama untuk tahun 2009!!
power tak power..bila baca email member kita ni...teringat balik zaman kat terengganu... kalau dulu kita rasa mcm tak best je...tapi sekarang ni...yg tak best tulah sebenarnya kenangan yg manis buat kita....hehehehhe...betul tak? oklah..... jom kita layan email chyphuell....
Email from Saiful Azmi (Chyphuell) :                                                

a'kum

bile browse citer kawan2 kat blog ni, teringat zaman susah senang di gong badak & gombak dulu... duk hostel, take part dalam kusza volleyball tournament & jd champion kalahkan team KUSZA (kitorang satu team diketuai oleh jasrifudin & Yus merangkak keliling court meraikan kemenangan kami, bengang jek budak2 KUSZA hahaha). pastu pindah umah sewa tepi mobil (lupa plak nama tpt tu). satu lagi kenangan yang tak dapat dilupakan, eksiden dengan faiz kat tanjong karang selangor, terbabas & terjun parit tanpa niat hahaha. mujur umur kitorang panjang lagi walaupun aku patah riuk jadinya..

kalau aku ada di kuantn 7-9 feb tu, insyaAllah aku singgah jap di cherating.

update terkini pasl kawan2 kita: hafiz hamid (yang pakai BMW masa di uia) sekarang satu opis dengan aku di Legal Dept Majlis Bandaraya Shah Alam, baru dapat 2nd baby last week. Mat ruzaini ramli di legal dept MPKj. Nor azamizan sifu karate di selayang, masih bujang. Ahmad Zuhairi (atok) taman melati.

saiful   

4 comments:

cyphuell said...

waktu praktis kat kuantan dulu, slalu gak ada hearing kes kat mahkamah KT. abis hearing je, perabis minyak kereta ronda2 gong badak, masuk kusza, tok jembal sorang2. banyak yang dah berubah. pastu singgah kedai nasik ayam kat bt 6 hak hak..

since pindah KL jun 2006, dah tak penah ke sana.

Joe@zura said...

azmizan sifu karate? wah, menarik tu...

cipui, datang la kuantan nanti kita lawan telematch... mesti gempak...

cyphuell said...

meman best kalu dpt join. tengok masa dan keadaan. tgah sebok ni.. kerajaan mesra rakyat sekarang ni kena banyak wat keje..

mattruzaini said...

taman sri nilam la sepul rumah sewa kita...aku baru balik ganu raya cina hari tue...tak plan pun...mola2 pi kuantan, pastue lajak trg...dan pi nasi ayam batu 6, ayaq buah, losong, payang, batu buruk, gong badak etc..
airport dah membesaq, dah makan pantai tok jembal, tak bleh cross dah dari sana...