Friday, December 5, 2008

En Haris vs En Harun?


dah lama tak dgr cerita dari En Haris a.k.a En harun kita. last jumpa haris sewaktu isterinya melahirkan baby boy yg comel di PPUM pada 16 January 2008. Kami sekeluarga sempat menziarahi isteri & baby beliau di hospital... kalau tak silap ceq, nama baby haris..emm..alamak! lupala pulak..tp yg confirm..ada jugak "hariri"..mcm nama anak Dato'Din & Datin Haifa.

walau camana pun, ceq nak share beberapa keping pic yg ceq amik sewaktu majlis perkahwinan En Haris pada 23 Dec 2006(sebelah pihak perempuan) & 30 Dec 2006 (sebelah haris) di Klang & di Taman Melewati.

SELAMAT PENGANTIN LAMA!!!!!!

  bagai pinang dibelah dua.. sebelah pihak perempuan...


"macam jebat ko haris!..hehehe..sebelah pihak lelaki"


turut dihadiri oleh bro Toniq bersama isteri dan 3 org drpd 4 org anaknya, "yg sulung tinggal dgn nenek dia", kata bro toniq.

4 comments:

hierro said...

terkejut sungguh aku dgn kehenseman pengantin lelaki tu! rasa mcm nak minat lelaki plak lepas tengok muka dia ni..haha!

p/s: trademark baju merah? hehe..

alim sharif said...

amboi haris...hang dok puji tentang kehenseman diri sendiri nampaknya...heheheheheheh

Anonymous said...

ceh ceh ceh. ko ni haris tak berubah2 dari dulu. trademark baju merah tu dah ade yg punye hehehehe.

Datin Seri Joe said...

punyalah dato' hensem ni seronok sampai terus bagi diskon. kalau letak koleksi gambar yg lain2 agaknya terus dia sponsor bilik hotel cherating kita...