Wednesday, December 10, 2008

Cherating - List of Participants

Status: Sah, confirmed pergi! as at 12/12/2008.


(1) Dato' Faiz, Datin Elis & Anak
(2) Dato' Pak Ya, Datin Alim & 2N
(3) Datin Seri, Suami & Anak2
(4) Datin Junny, Suami & Jalwa Alludra Binti Dato' Muhaimin
(5) Dato' Dr. Yusaini, Suami & Anak
(6) Datin Linda Hashim, Suami & 2 Anak
(7) Toh Puan Mursyida & Toh Puan Lailah
(8) Y.B Dato' Masliza & Datin Kartini @ Kok
(9) Dato' Haris @ Harun sekeluarga
(10) Dato' Mohd Alir Fisthoaniq Sekeluarga
(11) Datin Sue @ Busue & Keluarga
(12) Datin Noraini Ismail & Keluarga



Yang lain2, jom lah....

7 comments:

sowhatsup said...

joe, tadi pak ya ckp toniq pun nak join...nanti confirm balik...
Duta village tu: haris ckp insya allah dia try dptkan RM 100 pernite. 2 nite = RM200.
mayb, haris pun nak join sama.
nanti confirm balik.

Datin Seri said...

lagi ramai lagi besh.... i'll update.

Anonymous said...

nak g jugak...nanti den kompem kan ek...

Osman said...

aku p..kalau naik bas lg syokkkk...aku confirm la..anak2 kita mesti syok leh naik bas pa..
celek2 mata..depa dah naik keta pa..aku bajet bas dlm rm1800 je.kita collect la.lg best..savepun save..
minta alim n joe pikiaq tgk mcm mana..drive ni letih..aku tak pa..heheh..tumpang pakya..hari tu aku dah habaq...

alim sharif said...

wei..ni osman mana ni? osman kering ka? eh joe..osman kering ada call hang bg tau nak join ka? musykil...hehehehe..

en osman kering..naik bas mmgla best..tak penat..save...tp nak angkut brg2..bakul susu baby ni payah sikit..tang bapak2 budak senangla... tp tang mak2 budak yg nak mengendong baby2 ni susahla wei...

hehehe..bab2 nak menumpang ni..macam ku kenal je...osman kering @ toniq ka ni?

Datin Seri Joe said...

osman... osman... ni mesti tak tau cerita lagi. Aku dah siap booking bas hari tu nak pi Terengganu ramai2. Bas persiaran baru keluar dari JPJ lagik. Bau kedai lagi bas tu... malangnya takde sambutan. Tu yang frust bawak diri ke cherating tu..

Anonymous said...

ni je ka yg confirm pegi nye? yg lain xmaw kaaa???