Tuesday, December 2, 2008

Riang Ria Raya 08'


Makan2 @ Dato' Putra's home.
Venue : Gardenia Court.
 Date   : Lupala pulak..... :P   

Sempena eid fitri yg lalu, dato' putra ada bg tau ceq yang datin elis & dato' faiz nak dtg beraya di rumah.. teruja mak cik..hehehe.. apa lagi, ceq pun kalutla nak masak segala bagai makanan.. tp yelah kan.. dah yg nak dtg pun cuma dato' faiz 3 beranak. so dato' putra pun suruhla ceq masak yg berpatutan je.... aleh2..haaaa tu dia...satu rombongan cik kiah datang beraya....hahaha...gelabah dato'putra time tu. takot makanan tak cukup...tp biasalakan..datin kalau dah masak..confirm nak lobih.. mmg rezeki korangla.....

"thanks kepada rombongan cik kiah beraya (elis, faiz & farah- joe & anak2, nonie & husband- kak long yusaini& lil' alesya, shida & lailah" 

walaupun food takla sesedap mana, tp dpt menjamu kawan2 lama ni..mmg menggembirakan hati ceq.." joe, jgn pecahkan rahsia puding coktail ceq yg sedap tu noo...heheheh" & tak lupa kepada gang2 pencuci pinggan yg abis licin pinggan mangkok kotor dicuci mereka....(kalau camni..rajinla ceq nak buat mkn2 lagi!...jgn marah haaa)




eh... mana dia si lailah ni?? tak abis lagi basuh pinggan ke?




Datin Joe, Datin Elis & Dato' Faiz's Open House
Date     :  15 November 2008
Venue  :  Datin Joe's bungalow @ Tuanku Jaafar Golf & Country Resort
                Datin Elis's bungalow @ senawang


tak sabar2 ceq & anak ceq nak pi open house dorang ni.. aleh2 on that day, ceq demamla pulak..hujan plak sampai ke malam... sedih tak dpt join.. but..ni ada  ceq copy pic during open house datin elis kita ( lis...ceq copy pic from ur facebook..jgn marah eh...hehehe, joe, kalau ada gambaq time open house dulu...mehla share sama..nanti email ok?)




   antara yang hadir..... ceq yg tak dpt hadir...isk..isk..


                      dato' & datin yg maintain.....





p/s  kepada kengkawan yg nak share story.. jgn malu2.. emailkan kepada xiiumt2ndbatch@gmail.com




2 comments:

AZURA AHMAD said...

resepi tu tak pecah tapi dah masuk dalam perut... sebab dah dua kali aku try resepi tu kat umah.... tengkiu2!

Mak Datin Alim said...

baguih..baguih..pasni boleh jamu kita org mkn puding cocktail tu pulak.... ada ko jumpa "cap jeram" tu joe?