Friday, December 5, 2008

Sambutan yg merundum?(ada ke bahasa ni?)


salam semua..memandangkan sambutan terhadap blog ni takla berapa nak memberansangkan..masih blom ramai lagi yg berani nak menampilkan diri masing2 dgn cerita2 lama & terkini,
maka ceq ajelah yg berkobar2 & teruja mengorek cerita2 yg boleh dipaparkan dan dikongsi bersama..(dah kalah michele rancangan melodi lak aku!! jgn kena gam dgn bebudak ni sudah...:P) 
apa2 pun..since blog ni tercreate...ceq nak berterima kasih pada kawan kita Puan Siti Rashidah, kerana beliaulah yg nampaknya begitu bersemangat memberitahu kisah2 terkini kawan2 kita yg lain.... thanks a lot shidah!!! takla ceq mati kutu, memikirkan story apa nak di update..hehehe..
dah kalah wartawan plak ...."shaq (shaarani), nak jadik wartawan cam ko tak dpt,...wartawan dlm blog sendiri pun kira okla...hehehe)"

ingat lagi kisah kawan kita yg baru melangsungkan perkahwinan pada ogos lepas? sapa lagi kalau bukan tepah... alhamdulillah...ceq terima berita dari Puan Siti Rashidah.... shidah bg tau, che tepah kita sekarang dah berbadan dua... & seorang lagi yg bakal menimang cahaya mata ialah kawan kita Anisah.. alhamdulillah...bertambah lagi anak2 kita semua...

kami di x-iiumt 2nd batch community..mendoakan agar tepah & anisah sihat di sepanjang kehamilan..& semoga dikurniakan baby2 yg sihat dan comel..insya allah!


SELAMAT PENGANTIN BARU MAHATHIR.

Date    :  22 Nov 2008
Venue :  Shah Alam

Sorang lagi kawan kita yg telah menamatkan zaman bujangnya... Brother Mahathir. Ingat tak lagi? emm..orgnya yg pemalu..tinggi lampai, pakai cermin mata..& of course handsome.. Bro Mahathir telah ditemukan jodoh dgn seorang gadis shah alam "Asma" namanya.. Majlis tersebut telah dihadiri oleh Puan Siti Rashidah sekeluarga.


SAMPAIKAN SALAM......"ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH.........."

Ceq terima amanah drpd kawan kita Puan Siti Rashidah untuk menyampaikan salam drpd salah seorang kawan kita.

"And pada Ahad bebaru ni,adik perempuan kepada Azmir Azahari(student saya)ke majlis menyambut menantu di Banting.So,Azmir bersama isteri dan anak telah berbesar hati mengunjungi kami sekeluarga.Dia minta kim salam kat semua kengkawan.....akak tolong sampaikan salam Azmir ye...Assalamualaikum"

(sumber drpd Puan Siti Rashidah)



4 comments:

cyphuell said...

mahadir mamat kg new zealand to kan? tau tak shah alam tu kat seksyen brape?

Anonymous said...

Salam kengkawan pekabar semua?..
iyer..ini mahadzir kg.new zealand tu.baru dapt add blog ni dr izat masa dia dtg kenduri aritu..
shah alam di seksyen 6.

Osman said...

madet....ko ajak jas habuan nak mengutuk....

Osman said...

aku ok...tak tau nak buat cuti2 ni...
tdoq memanjang a...

tonix