Friday, December 12, 2008

TENTATIVE PROGRAMME (Amended 27/12/2008)

Saturday 7/2/2009
7 Pagi - Berkumpul @ Tol Gombak, bersalam-salaman, ucapan selamat jalan/don't drink and drive, bacaan doa oleh Al-Fadhil Anak Ustaz , Bertolak perlahan-lahan, biar lambat asal selamat.
12 Tengahari - Tiba di Kuantan dan makan tengahari
2 Petang - Check in @ Duta Village Resorts, Cherating
Lepas tu aktiviti bebas melawat kawan-kawan dan kawasan.
Water Sports activities (sapa main, dia bayar. sapa takde duit, main pasir)
Malam - Solat Maghrib berjemaah bersama keluarga di bilik masing2.
8 Malam - BBQ dinner and Kataoke (arranged by Committee)
Tengah Malam - Aktiviti bebas. (Datin2 harap berkumpul bilik Toh Puan Syida... Cikedis sponsored by Syida).
Sunday 8/2/2009
Pagi - Minum pagi beramai2, bayar sendiri-sendiri.
12 Tengahari - Lunch @ Cherating
2 Petang - Balik ke Resort
4 Petang - Sukaneka kanak2 dan keluarga
Acara Kanak2 (yang sedikit mencabar)
1- Jack N Jill (Couples)
2- Humpty Dumpty (All)
3- The Chair is mine! (All)
Acara Dewasa (yang lebih mencabar)
1- Sehati Berdansa (berpasangan suami isteri) yang takde pasangan jaga baby2... hehe!
2- Ku rebut Hatimu (Dato'2 vs Datin2)
3- Mencari Cinta (Dato'2 vs Datin2)
4- Jambatan Kasih (Dato'2 vs Datin2)
5- Bisikan Rindu (Dato'2 vs Datin2)
6- Nostalgia (Dato'2 vs Datin2)
8 Malam - Ikan Bakar @ Tanjung Lumpur (setakat ni tiada sponsor!)
Tengah malam - Lepak @ tepi pantai gosip2 sambil tampar nyamuk.
Monday 9/2/2009
Breakfast sendiri, kemas barang2 sendiri, bayar apa2 yang patut, pusing2 amik gambar
12 tengahari - Check out
1 tengahari - Lunch @ Kuantan
3 petang - Singgah @ rumah Kak Siti.
bersalam-salaman, ucap terima kasih dan selamat tinggal dan Jumpa lagi tahun depan.....

4 comments:

Anonymous said...

woiitt..tiap2 kali bilik aku jadik bilik bahan berita... tak pa..aku sponsor makanan ringan a.k.a cikedees...ayaq bawak sendiri..
datin sri joe---> aku rasa ko kene carikan room mate kat aku yg best la.. adik aku tak ikut kot... die frust tak gi trg....tapi x confirm lagi...


cik puan syida

Datin Seri Joe said...

roomate kau Lailah la... dah booking siap2, sila rujuk List of Participants...

Pn Siti Rashidah said...

Salam Joe,bila tarikh luput to count in as participant?teringin poi tetapi depend on beberapa urusan family

Datin Seri Joe said...

setakat ni haris dsh booked 11 bilik, aku dah start collect deposit... sapa nak ikut tambah bilik lagi kena inform awal2 takut tak de bilik available dan tak dapat diskon...