Sunday, February 1, 2009

Khabar Terkini Kami Sekeluarga - Putra, Alim & anak2...



                                          (En Putra & Puan Alim)

Bak kata ukhtie shidah dlm N3 nya yang lepas...asyik mengupdate & mengupload kisah & gambar kawan2...terlupa pulak tentang diri sendiri.... bila terbaca...baru ceq tersedar..iya tak ya jugak... terlupa nak mengkhabarkan tentang ceq dan keluarga...... alhamdulillah..dalam sibuk org memperkatakan kisah perkahwinan mawi -ekin pada 20 December 2008 yg lepas... kami pula menyambut anniversary perkahwinan kami yg ke 6 (201202)... sekejab aje rasanya...tak sangka dah mencecah ke angka 6. Dan sepanjang 6 tahun perkahwinan kami.... kami dikurniakan 2 org cahaya mata..yang sulung ~ NAJLA SUFYA - baru masok 5 thn pada 18 January 2009 yg lepas.

Dan yg kedua ~ AQIL IAN NAWFAL - baru masok 6 bln pada 28 January 2009 yg lalu. 

En Putra atau lebih mesra dgn panggilan Pak Ya, sekarang ni bekerja di Firmnya sendiri bersama partnernya Bro Saufi (3rd batch IIUMT) beroffice di Taman Melawati. haaa..pada sesapa yg nak ke KL, marilah singgah ke rumah kami di Taman Sri Gombak. kalau waktu belajar kat UIA dulu selalu pi pekena roti canai kat Sharisma tu...haaaa...rumah kami kat area situ jugakla........ dan jika ada sesapa yg bercuti2 di melaka....inform2la kita org...boleh kita pi mkn ikan bakar kat umbai ye...........tapi yg agak menyedihkan sekarang...Puan Alim demam dah seminggu lebih...jumpa doctor, doctor suspect Puan Alim kena light dengue fever.... tu yg sekarang ni, tgh bergelen2 minum 100plus... sbb takut tak dapat join rombongan cek kiah ke cherating minggu depan....... ohhh!! tidak!!...kengkawan....doakan ceq cepat baik...kalau tak melepaslah den nak join 2nd gathering nanti.... Joe, kang tak dapat plak korang nak berposing2 ditepian pantai ala2 model dan aku sebagai photographer korang....tolong........ tolong!

2 comments:

Elis said...

kak lim, pembetulan, bukan sharesma tapi shareezma la..... he he he .... kita orang semua doakan kak lim sihat waalfiat masa gi cherating nanti, kalau tidak........ tak syok la camera woman tak de. to pak ya, jaga kak lim elok2 supaya dapat join gi CHERATING. tak sampai seminggu ni

cyphuell said...

minum sup ketam, jus kurma & air banyak termasuk 100+ (hati2 kot kena diabetic plak :). 6 hari aku 'menginap' di ampang puteri tahun lepas dek kerana denggi, doktor suruh aku pulun minuman tu banyk2..sib baik tak masuk icu.

moga cepat sembuh & kim salm kat kwn2 yang akan berkumpul di sana.