Sunday, February 15, 2009

~ WALIMATUL URUS {AIZA KHAIRUDDIN & MOHD MAZHAR} ~

Pengantin dan keluarga memehon maaf di atas kelewatan mengedarkan kad jemputan atas masalah2 yang tidak dapat dielakkan. Memohon maaf juga tidak dapat menghantar kad jemputan ini ke setiap mail box kawan-kawan kerana kesuntukan masa. Untuk itu pengantin dan keluarga amat berbesar hati sekira kawan-kawan ex-iiumt semua dan semua yang mengenali beliau dapat bersama-sama memeriahkan majlis yang telah ditetapkan seperti di bawah ini.....



Kami di x-iiumt2ndbatch berdoa agar majlis dapat dilansungkan dengan sempurna dan kebahagian milik mereka sehingga ke akhir hayat.... Amiiinnn

3 comments:

alim sharif said...

kalau tak dapat attend yg kat ipoh...yg kat bukit jalil ni buleh pi ka? di jemput sama ke tidak? hehehe.. mana tau buleh kan....buleh tgk abg osman nak nyanyi dgn live band nanti....kih..kih..kih..

Joe@zura said...

aku, syida, lailah confirmed gi Ipoh... takmo ah gi KL, lagipun tak kenal pun keluarga pengantin lelaki tu... jom ah kak lim pi ipoh...

jaja said...

slm kwn2..1st of all sori sbb x sempat hantar kad untuk semua, to zura, tq so much sbb byk besusah pyh promote kenuri aiza ni..yang bekesempatan dtg, tq so much, yang x dpt attend, xpe, aiza phm, dulu kan la yg lebih penting, hope semua sihat & hepi ya, take care.