Thursday, February 26, 2009

~ SELAMAT PENGANTIN BARU...



Kepada sesapa yang tak pegi Ipoh haritu, meh la layan TV buruk akak ni tengok gambar2 sensasi pengantin AIZA & MAZHAR dan juga kawan2 yang memeriahkan majlis haritu. Walaupun akak bukan professional, kamera akak ni pulak cuma jenis yang kena ketuk2 dulu baru nyala lampunya, tapi gambar2 akak amik ni boleh tahan jugak kelasnya macam D40... auwwwwww.... layan, zassss........

Jangan lupa ye fokus pada gambar2 perasan tak hengat V.I.P2 jemputan tu padahal tengah lapar tak hengat.... dan juga gambar birthday girl yang syok sendiri tak hengat tu lepas balik dari kenduri dan tukar2 baju kat umah Mama Junny... "mama, i miss u la... mama memang kelas.... owhhh... meriah sungguh, happening sungguh kawan2 akak semua..... i loiiikkeeee....


ditulis oleh: Akak Kepoh Tak Hengat A.K.A Akak S.S auwwww...

3 comments:

Osman said...

kira ok a ko amik pic tu....tp ni nak komen....lain kali kasi close up sikit...baru nampak lubang idung....ahahahha
tp encik inspektor kita....nampak muda aaaaa...

Anonymous said...

ye la aniq..abg insp i memang nampak muda, dah yang kat sebelah dia 4 tahun lagi tua maaa..what to do...da jodoh...

Osman said...

trend pompuan sekarang daaaaaa......suami mesti muda...
tapi gua...lain!!!!
hahahahah