Monday, February 16, 2009

~ALBUM OF TOGETHER IN CHERATING


Assalamualaikum semua.....

Masih berkisarkan tentang kegembiraan kami semua di cherating... gambar2 yang sempat diambil.. menggambarkan keriangan kami bersama.... dengan harapan..kegembiraan ini & hubungan yang erat akan terus terjalin hingga ke akhir hayat.....insya allah................



ketika sama2 menikmati sotong goreng tepung, keropok lekor & ayaq nyoq @ medan selera black stone...... 
                           geng kesatria baja hitam ..... 
kami juga mempunyai 2 orang pembantu dari warga asing untuk tolong mana2 yang patut...
pembantu lelaki : warga bangladesh a.k.a osman pandey (sedang mencuci air yg tumpah)
pembantu wanita : warga indon a.k.a akak sutinah....(sedang menghidangkan air minuman kpd peserta) hahahaha...jgn marah ehhhhhh....... gurau jeeeeerrrr....

abg mat over yg ketiduran akibat kekenyangan.... abe ya yang hampir2 terlena..ian nawfal mengikut jejak uncle mat over........zzzzzzzzzzz

dan gambar di atas ialah wajah2 anak2kita yang insya allah menjadi penghubung silaturrahim antara kita.... semoga perkenalan & hubungan mereka terus berkekalan.... dan alhamdulillah...sebagai membuktikan gathering kami ini telah berjaya dgn jayanya...."HUBUNGAN KAWAN AKAN MENJADI HUBUNGAN BESAN NANTI!!! DAH ADA YG CUBA MERAPATKAN HUBUNGAN ANAK2 MEREKA.... HAHAHAH..LPS NI KITA MKN NASIK MINYAK ANAK2 KITA PULAK....!!!!" joe & sue.... tak sabar rasanya......


WAJAH2 CERIA ANAK2 KITA :

anak2 en toniq & puan anne

anak2 puan linda & en haffiz

anak2 puan joe & en azman (bakal berbesan dgn puan sue & en norimi.... semoga menjadi cita2 korang nak berbesan 24 thn akan datang....  arif & zahraa ...wahhh sesuwai tu..)

anak2 en putra a.k.a abe ya & puan alim (wei..ada sesapa yg nak berbesan ngan kita org tak? agak2nya kalau ian & jalwa sesuwai tak? cinta tak mengenal umur......hehehehehe...puan junny & en muhaimin..adakah lamaran kami di terima?)

anak2 puan junny & en muhaimin, en harris & puan ida, puan sue & en norimi (besan joe)

dan ini ialah farah anak en faiz & puan elis..ada sesapa  yg berkenan nak buat menantu? 



dan akhir kata sebagai penutup untuk N3 TOGETHER IN CHERATING 2009, kami berharap hubungan yg berpanjangan diiringi keikhlasan dan keberkatan...semoga kita semua berjumpa di "TOGETHER IN........................2010" dgn lebih ramai lagi kawan2 yg dapat menyertai....insya allah...........

4 comments:

Elis said...

syok tengok gambar-gambar ni....teringat masa gathering dulu berkonsepkan family day....

Joe@zura said...

ye... sebab kita dah berfamily maka gathering seharusnya berkonsepkan family day, takkan nak buat macam TAaruf week plak kot, kang datang jauh2 nak berehat, last2 balik penat sebab terlampau pack schedulenya... tak mo join ah kalau camtu...

alim sharif said...

hahahaha..aku nak gelak... aku nak gelak!

Jangguem said...

Kalau Taaruf week Joe, nnti nak kena practice buat 'bai'ah", aku tak sanggup Joe, nak practice angkat tangan dan letak tgn sama2 tuh...