Tuesday, February 3, 2009

~CHERATING WAIT FOR US - PART 2 ~

Assalamualaikum.....

PERHATIAN:

Setelah dibuat kaji selidik berdasarkan komen2 yg diberikan... sekali lagi, ceq nak buat beberapa announcement. Oleh itu, kepada semua peserta 2nd Gathering ke Cherating pada Sabtu ini (7th Feb 2009) di harap dapat memberikan sepenuh perhatian dan maklum balas. Di sini ada beberapa perkara yg perlu dibincangkan, iaitu:

1) PESERTA :

Berikut adalah para peserta yg mana Status: Sah, confirmed pergi! as at 12/12/2008.


(1) Dato' Faiz, Datin Elis & Anak 
(2) Dato' Pak Ya, Datin Alim & 2N
(3) Datin Seri, Suami & Anak2 
(4) Datin Junny, Suami & Jalwa Alludra Binti Dato' Muhaimin
(5) Dato' Dr. Yusaini, Suami & Anak 
(6) Datin Linda Hashim, Suami & 2 Anak 
(7) Toh Puan Mursyida & Toh Puan Lailah
(8) Y.B Dato' Masliza & Datin Kartini @ Kok
(9) Dato' Haris @ Harun sekeluarga
(10) Dato' Mohd Alir Fisthoaniq Sekeluarga
(11) Datin Sue @ Busue & Keluarga
(12) Datin Noraini Ismail & Keluarga

tapi untuk STATUS SAH CONFIRM PERGI AS AT 3/2/2009 HANYALAH:

(1) Dato' Faiz, Datin Elis & Anak 
(2) Dato' Pak Ya, Datin Alim & 2N
(3) Datin Seri, Suami & Anak2 
(4) Datin Junny, Suami & Jalwa Alludra Binti Dato' Muhaimin
(5) 
(6) Datin Linda Hashim, Suami & 2 Anak 
(7) Toh Puan Mursyida & Toh Puan Lailah
(8) Y.B Dato' Masliza & Datin Kartini @ Kok
(9) Dato' Haris @ Harun sekeluarga
(10) Dato' Mohd Alir Fisthoaniq Sekeluarga
(11) Datin Sue @ Busue & Keluarga

Oleh kerana Kak Long Yusaini tidak dapat mengikuti rombongan ini di saat2 akhir kerana masalah yg tidak dapat dielakkan, maka kita masih mempunyai satu bilik kosong. JIKA ADA SESIAPA YG BERMINAT UTK MENYERTAI ROMBONGAN INI, SILA BERITAHU KAMI DGN SEGERA. HARGA UTK 2 MLM + 1 BBQ NITE UTK SEKELUARGA =  RM 250 SHJ.


2) TEMPAT PERJUMPAAN :

Berdasarkan usul yg diutarakan oleh datin busue mengenai tempat perjumpaan, saya juga ingin mencadangkan agar tempat baru perjumpaan semua peserta ialah berhenti di tepi selepas membayar tol di TOL GOMBAK. Utk perhatian Joe. Sila beri maklum balas.

3) WAKTU PERJUMPAAN :

Semua peserta hendaklah berkumpul pada pukul 8pagi di sebelah tepi jalan selepas membayar tol di tol gombak. Utk perhatian semua: 
TOLONG INFORM SIAPA YANG DAPAT/TIDAK DAPAT BERKUMPUL DAN BERKONVOI BERSAMA2.


JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN, SILA MAKLUMKAN SEGERA. TERIMA KASIH!

14 comments:

Jangguem said...

Yeah.. Ana on. join skali convoy...Tapi nak suggest satu benda bleh.. Sesapa ada sunblock tu minta le bawak, aku ni dah la tak cerah mana, kang lg la Osman tuh dok kutuk kulit aku...

Joe@zura said...

okeh okeh... lepas tol... lepas tol... lepas tol.... lepas tol.... nak kasi hafal daaa....

Elis said...

aku rasakan, perjumpaan lepas tol gombak tu susah sikit kot...... ini adalah kerana kita takut kalau ada pihak2 yg lewat, tak kan nak tunggu kat tepi tol tu pulak. lebih sesuai kita tunggu di SHELL sekurang-kurangnya pd sesapa yg nak beli apa2 ke nak gi toilet ke nak isi minyak ke boleh la tunggu sementara org lain sampai. dan satu lagi sesuai ke nak pasang ribbon kat tepi tol tu..... (cadangan jer lah.....)

Mak Datin Alim said...

joe.... sila beri maklum balas dr idea elis...aku mana2 tak kisah.... kat tepi shell pun boleh..kat tepi tol pun ok...

Jangguem said...

Aku bukan nak kutuk ko elis, tp kalau ko baca entry Joe Cherating Wait for us kat comment aku tu ko mesti paham kot. Maksud aku orang yang dtg dari sebelah ampang dan orang yang datang dari ebelah batu caves akan jumpa stesen shell yang berbeza, pertembungan antara dua jalan tersebut cuma pada tempat tol tu. Sebab itu kami cadangkan kita jumpa selepas tol atau nak jugak berenti kat stesen untuk membeli belah, kita jumpa di setesen pertama yang kita jumpa selepas tol tersebut yang aku rasa adalah stesen petronas sebelum keluar dari tol bentong....Ya murid2, jika ada fakta yg silap minta betulkan...

Joe@zura said...

aku rasa jumpa lepas tol dulu pastu berenti kat mana2 stesen berikutnya.... settle...

Elis said...

korang semua..... aku cuma beri pendapat aku jer. jika pendapat aku tak diterima, aku ok jer. tepi tol pun tepi tol lah.......

sue said...

aku paham maksud ko elis...mmg aku tau pun kalau kat tepi tol tu mmg crowd sikit la...in case time tu ramai plak yg nak travel arah sana...cdgn zura pun ok...lps tol tu ada petrol station kalau xsilap aku BHp atau caltex...so y not kita jumpa kat situ je smua...sekali berenti je senang...elis, baik ko catit no plat kereta yg nak konvoi tu...kreta aku biasala...kreta buruk tu WMH9558...jgn tggalkan aku tau!!!

Jangguem said...

aku setuju dengan sue, no heart feeling elis, cuma kitorang susah nak masuk jalan lain nak pegi ke shell tuh...

Osman said...

jang...nanti ko tak py a nak pakai sunblock...ko buat ja roadblock jaaa,,,
bkn aku nak kutuk...mengata jaaa....

Elis said...

kalau camtu tolong berikan no plat kereta korang sekarang kepada aku supaya senang aku kenalpasti. utk junie & linda, aku akan SMS dan utk korang yg aktif dlm blog ni, boleh berikan sekarang. terima kasih...

Jangguem said...

Aku WSE 3102 black

Anonymous said...

Salam kengkawan ... baru jmpa blog nih...

sue said...

sapo anonymous nih?