Monday, February 9, 2009

TOGETHER IN CHERATING 2009


AKHIRNYA......HARI YG DITUNGGU2 PUN TIBA.. SEMUA X-IIUMT 2ND BATCH YG JOIN THIS 2ND GATHERING,  BERJUMPA & BERKUMPUL DI STESEN MINYAK SELEPAS TOL GOMBAK..... PADA KAWAN2 YG TIDAK BERKESEMPATAN BERSAMA2 KAMI... JENG..JENG..JENG... SAKSIKAN KEMERIAHAN & KEKECOHAN KAMI DI CHERATING... TUNGGUUUUUUUU........

8 comments:

Elis said...

kak lim, gambar ribbon tu paling klasik. cun pulak... he he he he

sue said...

hmmm...no comment la elis...tp yg pasti kitorg nak yg lebih besar thun dpn...

Joe@zura said...

next year kita letak bebola getah yang glow in the dark...

Joe@zura said...
This comment has been removed by the author.
Mak Datin Alim said...

joe..apa yg ko delete tu? tapi elis.. gambar ribbon tu tak kan menjadik cun & classic kalau photographer dia tak power..ni photographer yg ada nilai2 artistic eye...kalau setakat ribbon besor duit dua puloh sen...takde effect langsung kat gamabar yg diambil...kih..kih..kih..

Elis said...

tu la sebenarnya nak bagi kredit kat photographer kak lim jugak. korang jgn risau, thn depan aku akan sponsor ribbon yg paling besar dan cun ... kui kui kui

Joe@zura said...

kita tunggu dan lihat je lah...

Komen aku masuk 2 kali, tu yang delete tu...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.