Wednesday, February 11, 2009

~ TOGETHER IN CHERATING 2009- DAY 1(PART 2)


DAY 1 - PART 2

Kita sambung semula activiti kita di hari pertama -bhgn kedua. masih lagi berkisarkan kisah2 di tepian pantai selepas acara SUKANEKA. di sini, ceq sertakan sebahagian gambar2 yg sempat di ambil menandakan yg kami semua sungguh gembira dan ceria bersama2 di Cherating..... layannnnn.........

(gambar atas : en osman yg sungguh gembira kerana hampir semua acara sukaneka dimenangi oleh keluarganya..kira sapu bersihlaaaa..... TEAM MERAH yg happening... gelak sampai sakit urat perot...hahahahaha)
bergambar bersama setelah penat bersukaneka.. control kak...jangan tak control... gambar bawah: hero2 idaman malaya sesak nafas akibat menahan perot.... hehehe..kelihatan en osman cuba membantu en haris  menekan perotnya yg........ kwang..kwang..kwang...

dan bagi aku..inilah gambar yang paling cantik sekali..setelah dicrop dan diedit semula...penuh dengan nilai2 kesenian yg tinggi...hahahahahaha!

selain bersukaneka, en osman & en faiz meneruskan activiti mereka dengan bermain ping pong. diperhatikan oleh en haris dan anaknya mukhriz..

manakala anak2 kami tak lepas peluang bermandi manda di swimming pool.. dan dikawal rapi oleh Beach Boy kita, En Azman yg prihatin. 



8.30pm :
Activiti diteruskan pada sebelah malamnya iaitu BBQ Nite. Ketibaan para peserta di PATIO sambil diiringi muzik yg indah.. berkumpul bersama2 sebelom memulakan acara.gambar bawah: joe, apsal  ko lentok lain macam je joe? hahaha!
kemudian diikuti oleh ucapan pembukaan oleh datin joe selaku organizer, dan juga pembacaan doa oleh ustaz Toniq.. en faiz a.k.a abg mat over turut memberikan ucapan penghargaan  kepada semua comittee, pensponsor2 & semua yg menjayakan "TOGETHER IN CHERATING 2009"
dan kemudian...acara makan2 pun bermula............antara menu yang terdapat di malam BBQ nite:

selesai menjamu selera, semua pulang ke bilik masing2...... jumpa di hari yg kedua.....tungguuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 comments:

sue said...

alaaa...xsyok nyer muka aku xde masa dinner tu...

Mak Datin Alim said...

apa plak takdenya sue...cuba tgk gambaq tu betul2.... puan sue & en imi pun ada tau...hehehe..

sue said...

ye la k.lim...dlm gambar kat back drop tu xde muka sy...hehehehe...sy ambik shift awal, jg anak tido mlm tu...

Joe@zura said...

yang kat backdrop tu muka senget tahan sakit akibat lutut yang terpaksa dibengkokkan... nak kasi nampak backdrop... sanggup!

sue said...

lailah sorg je yg xbengkok kaki...nmpk mcm super impose jer dia kat situ...hehe

Joe@zura said...

ye ah... camna plak dia boleh lurus ni....confuse...

Jangguem said...

cess betul lailah ni, aku punyalah sakit2 lutut nak bengkok badan, siap kena tampung berat Joe lg kat blakang, die sedap jer diri tegak..haduiii aiii

sue said...

mas, aku rasa dia tersilap terima arahan la...ni mesti dia terima arahan samada dr abe ya atau mat over...diorg kan selalu smpaikan maklumat xtepat...bukan xbetul...cuma xtepat jer...ayat berlapik la tu konon...hehehe jgn marah aaaa...

alim sharif said...

a'ah..kalau abe ya atau abg mat over yg bg instruction tu..aku tak jamin 100% betul.. aku rasa kes aku tak tau nenek ghanu ajak mkn..mesti sbb sama ada abg mat over tak bg tau..atau abg mat over dah bg tau..tp abe ya tak nak bg tau aku plak.....

sue said...

tu dah dikira sabotaj tu k.alim...kita bawak naik court la...tak pun, nxt gathering kita sabotaj dia plak...hehehe

Osman said...

hahahaha..aku menang main ping pong dgn faiz.dia tak puas hati..dia repeat hari ahad...pun kalah///next meeting...dia nak repeat lg...

battle of champion..